Dragić: Tega ne razumem več

Foto: Profimedia goran dragić
Slovenski košarkarski zvezdnik se je odzval na seznam udeležencev All-Star tekme.
Oglej si celoten članek

Goran Dragić velja za enega najboljših ogranizatorjev igre na svetu, vendar je kljub temu ostal brez nastopa na tekmi košarkarskih zvezd lige NBA.

Zaušnica Miamiju Navijači ogorčeni: "Dragića so oropali!"

Košarkar Miami Heat priznava, da mu bo premor dobro del, sprašuje pa se, zakaj so ga ponovno spregledali. "Tega ne razumem več. Ko sem igral za Phoenix Suns, sem imel dobro statistiko, vendar so rekli, da je naš izkupiček preslab. Letos imamo dober izkupiček (27-21, op. a.), a vseeno ni dovolj. Tako pač je," je za Palm Beach Post povedal Gogi.

Dragićeva ekipa je trenutno na četrtem mestu vzhodne konference. Po 48 tekmah ima na računu 27 zmag in 21 porazov. Slovenski reprezentant v povprečju prispeva 17,3 točke, 4,2 skoka in 4,9 podaje na tekmo.

Dragić prvi strelec "Tako ne moreš zmagovati tekem v NBA"

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.