Dragić v posebnih dresih mešal "zmajevo omako"

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Goran Dragić in Luka Dončić sta v noči na torek poskrbela za nekaj vrhuncev.
Oglej si celoten članek

Miami Heat so v svoji dvorani izgubili proti Philadelphia 76ers (114:124), prvo ime Vročice je bil Goran Dragić. Ljubljančan je dosegel 22 točk, pet asistenc, tri skoke in dve ukradeni žogi.

NBA Dončić končno pokazal, da je še najstnik

Dragić je poskrbel za nekaj atraktivnih preigravanj in prodorov, ki so razveselili občinstvo v American Airlines Areni. Domačini so srečanje sicer odigrali v prav posebnih dresih z motivom slovite televizijske serije Miami Vice.

Uradni Twitter profil moštva Miami Heat je Dragićeve mojstrovine pospremil z domiselnimi zapisi o "zmajevi omaki", v kateri se je izgubil eden od nasprotnikov in o "nadnaravnih močeh zmajev".

Statistično slabši večer je imel Luka Dončić, ki je pa je zadel ključno trojko v zadnjih minutah srečanja, ki je Dallasu prinesla udobno prednost za končno zmago (98:103). Dončić je dosegel 11 točk, tri asistence, šest skokov in eno ukradeno žogo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.