Dragić Vujačiću zaželel srečo v finalu

Foto: Žurnal24 Jezernikom je uspel več kot spodbuden start v sezono, po sedmih tekmah še nimajo

Your browser doesn’t support HTML5 video

Po srečanju med Lakers in Suns, kjer sta se petelinila Saša Vujačić in Goran Dragić, je slednji dejal, da Mariborčanu ne zameri. Charles Barkley se je postavil v kožo slovenskega selektorja.
Oglej si celoten članek

Kaj se je dogajalo med Sašo Vujačićem in Goranom Dragićem na 6. tekmi zahodne konference?

"Nisem ga želel namerno udariti,"  se je opravičeval Saša Vujačić: "Če bi koga želel poškodovati namenoma, bi to storil na bistveno drugačen način. Pravzaprav sploh nism točno vedel, kako blizu je. Kar je dejal o moji družini, ne bi pričakoval."

Oglejte si video z omenjenimi izjavami.

Goran Dragić iz incidenta ni želel delati drame: "Vsak želi pomagati svoji ekipi. Na Vujačića nisem jezen in upam, da tudi on ni name. V finalu mu želim vso srečo." Dodal je še, da ne ve, če se bosta po sezoni pogovorila, saj nima Mariborčanove številke, poleg tega pa bo poleti verjetno v Evropi.

Po srečanju je nekaj besed o Sloveniji spregovoril tudi legendarni Charles Barkley. "Če bi bil jaz selektor Slovenije, bi ta dva izvrstna igralca nastopala v reprezentanci.“ Vprašal se je tudi, kako je Vujačić dober za Lakers, za izbrano vrsto pa ne ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.