Šport > Košarka
25 ogledov

Dragić Vujačiću zaželel srečo v finalu

Jezernikom je uspel več kot spodbuden start v sezono, po sedmih tekmah še nimajo
1/2
Žurnal24 main
Po srečanju med Lakers in Suns, kjer sta se petelinila Saša Vujačić in Goran Dragić, je slednji dejal, da Mariborčanu ne zameri. Charles Barkley se je postavil v kožo slovenskega selektorja.

Kaj se je dogajalo med Sašo Vujačićem in Goranom Dragićem na 6. tekmi zahodne konference?

"Nisem ga želel namerno udariti,"  se je opravičeval Saša Vujačić: "Če bi koga želel poškodovati namenoma, bi to storil na bistveno drugačen način. Pravzaprav sploh nism točno vedel, kako blizu je. Kar je dejal o moji družini, ne bi pričakoval."

Oglejte si video z omenjenimi izjavami.

Goran Dragić iz incidenta ni želel delati drame: "Vsak želi pomagati svoji ekipi. Na Vujačića nisem jezen in upam, da tudi on ni name. V finalu mu želim vso srečo." Dodal je še, da ne ve, če se bosta po sezoni pogovorila, saj nima Mariborčanove številke, poleg tega pa bo poleti verjetno v Evropi.

Po srečanju je nekaj besed o Sloveniji spregovoril tudi legendarni Charles Barkley. "Če bi bil jaz selektor Slovenije, bi ta dva izvrstna igralca nastopala v reprezentanci.“ Vprašal se je tudi, kako je Vujačić dober za Lakers, za izbrano vrsto pa ne ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.