Dragićev soigralec razveselil svojo mamo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Triindvajsetletni center vročice je svoji mami pričaral nepozaben rojstni dan.
Oglej si celoten članek

Bam Adebayo, soigralec Gorana Dragića, ki je z Miami Heat pretekli mesec podpisal petletno pogodbo v rednosti 163 milijonov dolarjev, je svoji mami za rojstni dan podaril novo hišo.

"En glasen vse najboljše osebi, ki je moj svet. Zaslužiš si vse in še več. Zdaj lahko uradno rečeš: 'to je moja bajta'," je objavi fotografij pripisal Adebayo.

Ameriški košarkar ima za seboj najboljšo sezono v karieri, v kateri si je izboril nastop na All-Star tekmi. Leta 2017 ga je kot 17. na naboru izbrala vročica, vendar se na Floridi v prvih dveh sezonah ni proslavil, lani pa je zabeležil povprečje dvojnega dvojčka in moštvu pomagal vse do finala.

Ob podpisu pogodbe z Miamijem je 23-letnik dejal: "Dosegel sem to, kar sem si vedno želel. Vesel sem, da lahko generacijsko spremenim življenje svoji družini in skrbim za ljudi, ki me obkrožajo. To mi veliko pomeni."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.