Šport > Košarka
1179 ogledov

Dragićev soigralec razveselil svojo mamo

adebayo Instagram
Triindvajsetletni center vročice je svoji mami pričaral nepozaben rojstni dan.

Bam Adebayo, soigralec Gorana Dragića, ki je z Miami Heat pretekli mesec podpisal petletno pogodbo v rednosti 163 milijonov dolarjev, je svoji mami za rojstni dan podaril novo hišo.

"En glasen vse najboljše osebi, ki je moj svet. Zaslužiš si vse in še več. Zdaj lahko uradno rečeš: 'to je moja bajta'," je objavi fotografij pripisal Adebayo.

Ameriški košarkar ima za seboj najboljšo sezono v karieri, v kateri si je izboril nastop na All-Star tekmi. Leta 2017 ga je kot 17. na naboru izbrala vročica, vendar se na Floridi v prvih dveh sezonah ni proslavil, lani pa je zabeležil povprečje dvojnega dvojčka in moštvu pomagal vse do finala.

Ob podpisu pogodbe z Miamijem je 23-letnik dejal: "Dosegel sem to, kar sem si vedno želel. Vesel sem, da lahko generacijsko spremenim življenje svoji družini in skrbim za ljudi, ki me obkrožajo. To mi veliko pomeni."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 13am Adebayo💥 (@bam1of1)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice