Šport > Košarka
998 ogledov

Tudi Dragićev Miami navdušil s spektakularnimi novimi dresi (foto)

Goran Dragić Twitter
Miami Heat so izdali svojo peto kolekcijo dresov serije Vice, s katerimi bodo košarkarji nastopali v sezoni 2020/21.

Potem ko so pred nekaj dnevi z novo kolekcijo dresov navdušili pri NBA ekipi Dallas Mavericks našega Luke Dončića, so včeraj nove drese razkrili tudi pri ekipi Miami Heat, v vrstah katere bo še naslednji dve sezoni blestel Goran Dragić.

porzingis dončić Kakšna sprememba! Šport Dončić in Porzingis očarana nad novimi dresi Dallasa (foto)

Gre za peto različico dresov znotraj slovite kolekcije poimenovane "Vice". Tokratni dresi ameriškega proizvajalca Nike se bodo imenovali "ViceVersa" ter bodo še zadnji v seriji znamenitih Vice dresov, s katerimi so pri Vročici leta 2017 želeli vrniti pridih Miamija iz osemdesetih let.

Z dresi ViceVersa se bo tako zaključil triletni cikel, s katerimi so se pri Miamiju želeli pokloniti svoji preteklosti, a zdaj je čas, da se z novimi dresi ponovno obrnejo v prihodnost. Zadnja kolekcija dresov serije Vice je bila zasnovana kot nekakšen preliv vseh dosedanjih Vice oblačil.

Dresi so zelo specifični, do njih pa težko ostanete nevtralni. Ali so vam všeč, ali pa jih sovražite, toda v obeh primerih si preprosto morate priznati, da še kako bodejo v oči. Če pa vprašate Gorana Dragića, novi dresi preprosto "zažigajo".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragic (@the_1_dragon)

 
Komentarjev 1
  • cioreapor 17:53 02.december 2020.

    www︎.︎Norias︆.︆net - oddličen projekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za sseks