Dragićeva zmagovita vrnitev

Foto: Twitter goran dragić
Slovenski košarkar je okreval po poškodbi stopala.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkar Goran Dragić je s svojo ekipo Miami Heat v severnoameriški ligi NBA gostoval pri Detroit Pistons in se po podaljšku veselil zmage s 120:115. Junak floridske ekipe je bil Josh Richardson, ki je zbral 27 točk, od tega je zadel štiri proste mete v zadnjih 2,1 sekunde tekme. To je bil sicer še peti zaporedni poraz za Detroit.

Težave Dončić ne trenira z ekipo, Dragić v istem zosu

Vročica je igrala brez centra Hassana Whitesida, drugega v prvenstvu NBA v skokih in blokadah, ker ima poškodovano koleno. Kelly Olynyk, ki je vskočil namesto njega, je deset od svojih 13 točk dosegel v drugem polčasu.

Dragić je k zmagi dodal 21 točk, sedem skokov in šest podaj, veteran Dwyane Wade, ki v ligi NBA igra svojo poslovilno sezono, pa 18 točk.

Prvi strelec Detroita je bil Andre Drummond s 25 točkami.

Košarkarji Miami Heat se zdaj vračajo domov na Florido; naslednja tekma jih čaka v sredo zvečer, ko bodo gostili San Antonio.

Liga NBA, izidi:

Detroit Pistons - Miami Heat 115:120 (podaljšek)
(Goran Dragić: 21 točk, 7 skokov, 6 podaj za Miami)

Indiana Pacers - Houston Rockets 94:98
Orlando Magic - Cleveland Cavaliers 102:100
New York Knicks - Chicago Bulls 115:116 (2 podaljška)
Oklahoma City Thunder - New Orleans Pelicans 122:116
Denver Nuggets - Boston Celtics 115:107
Utah Jazz - Toronto Raptors 111:124
Golden State Warriors - Memphis Grizzlies 117:101
Los Angeles Clippers - Minnesota Timberwolves 120:109

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.