Dragiću podvig uspel še enkrat

Foto: Profimedia goran dragić
Gorana Dragića vse bolj cenijo tudi v ligi NBA.
Oglej si celoten članek

Slovenski zvezdnik v ligi NBA Goran Dragić je odličen teden v najmočnejši košarkarski ligi na svetu, ko je svojo ekipo Miami popeljal do treh zmag, na zadnji tekmi proti Milwaukeeju pa dosegel 25 točk, kronal še z nagrado za najboljšega igralca tedna v vzhodni konferenci NBA. To je zanj četrto takšno priznanje v karieri, drugo v tej sezoni.

Kot je sporočil njegov klub Miami, je Dragić dobil nagrado za najboljšega v 13. tednu lige NBA (za tekme od 8. do 13. januarja). V tem obdobju je svoj klub vodil do niza treh zmag, poraza ni doživel, v teh tekmah pa je imel povprečje 23 točk, šest skokov in pet podaj na tekmo, s 50-odstotnim metom iz igre in 46-odstotno natančnim metom za tri.

Zdaj je postal četrti igralec vzhodne konference z več kot enim takšnim priznanjem v tej sezoni, pa tudi prvi član Miamija z vsaj dvema priznanjema po LeBronu Jamesu v sezoni 2013/14. Za člane ekipe Miami Heat pa je današnje priznanje Dragiću že 57. takšna nagrada v zgodovini kluba.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.