Dragšič in Vajdič želita med deset

Foto: Žurnal24 vajdic_slalom_action_main502
V Bormiu bo v soboto na sporedu zadnji moški slalom letošnje zime. V igri za najvišja mesta bosta tudi dva Slovenca, Bernard Vajdič in Mitja Dragšič. Jean-Baptiste Grange brani vodstvo.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Marlies Schild z zmago ubranila globus
Ligetyjeva druga sanjska vožnja

Bernard Vajdič in Mitja Dragšič sta pred sobotnim zadnjim slalomom sezone optimistična. Napadla bosta deseterico. "V Bormiu sem bil dvakrat in dvakrat sem bil osmi. Mislim, da sem s tem dovolj povedal," je samozavesten Dragšič, 22. slalomist sezone. Deset mest višje je uvrščen Vajdič: "Pričakujem, da bom popravil vtis iz Kranjske Gore. Cilj je seveda osvojiti točke, saj mi je proga v Bormiu všeč." Zadnja tekma bo zanimiva tudi zaradi dvoboja za slalomski globus. Jean-Baptiste Grange ima 21 točk prednosti pred Manfredom Mölggom. Francoz je pri napovedih previden: "Težko je napovedati, a Moelgg je trenutno v odlični formi, zato bo še toliko težje. A predal se ne bom."

Edina Slovenka na sobotnem zadnjem veleslalomu bo Mateja Robnik, globus pa je že osvojila Denise Karbon. V nedeljo bo v tem italijanskem zimsko-športnem središču še moštvena tekma.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.