Šport
16 ogledov

Dragšič in Vajdič želita med deset

vajdic_slalom_action_main502 Žurnal24 main
V Bormiu bo v soboto na sporedu zadnji moški slalom letošnje zime. V igri za najvišja mesta bosta tudi dva Slovenca, Bernard Vajdič in Mitja Dragšič. Jean-Baptiste Grange brani vodstvo.
 

Preberite še ...

Marlies Schild z zmago ubranila globus
Ligetyjeva druga sanjska vožnja

Bernard Vajdič in Mitja Dragšič sta pred sobotnim zadnjim slalomom sezone optimistična. Napadla bosta deseterico. "V Bormiu sem bil dvakrat in dvakrat sem bil osmi. Mislim, da sem s tem dovolj povedal," je samozavesten Dragšič, 22. slalomist sezone. Deset mest višje je uvrščen Vajdič: "Pričakujem, da bom popravil vtis iz Kranjske Gore. Cilj je seveda osvojiti točke, saj mi je proga v Bormiu všeč." Zadnja tekma bo zanimiva tudi zaradi dvoboja za slalomski globus. Jean-Baptiste Grange ima 21 točk prednosti pred Manfredom Mölggom. Francoz je pri napovedih previden: "Težko je napovedati, a Moelgg je trenutno v odlični formi, zato bo še toliko težje. A predal se ne bom."

Edina Slovenka na sobotnem zadnjem veleslalomu bo Mateja Robnik, globus pa je že osvojila Denise Karbon. V nedeljo bo v tem italijanskem zimsko-športnem središču še moštvena tekma.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.