Drama nogometnega reprezentanta! Bivši član Arsenala pristal v umetni komi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Švedski nogometaš Olsson se v bolnišnici bori za življenje.
Oglej si celoten članek

Švedskega nogometnega reprezentanta, ki igra za danski Midtjylland, Kristofferja Olssona, so urgentno prepeljali v bolnišnico v Aarhus, potem ko je osemindvajsetletni igralec sredine igrišča padel v nezavest na svojem domu. V bolnišnici mu v umetni komi z ventilatorjem pomagajo pri dihanju, poročajo tuji mediji.

"Kristoffer Olsson ima očitno akutno, z možgani povezano bolezen. Njegova nezavest ni povezana z morebitnim poskusom samomora ali pa z drugimi zunanjimi dejavniki," je v izjavi zavrnil namigovanja o morebitnih vzrokih njegov klub Midtjylland. Natančna diagnoza sicer ni znana.

Foto: Profimedia Kristoffer Olsson

Olsson je doma iz Norrköpinga na švedski vzhodni obali, igral pa je tudi za sloviti Arsenal, pred prihodom v Midtjylland pa še za švedski AIK, ruski Krasnodar in belgijski Anderlecht. Leta 2022 je proti Sloveniji odigral dve tekmi v ligi narodov. Za reprezentanco je zbral 47 nastopov. "Vsa švedska nogometna družina misli nate in upa, da boš kmalu okreval," je na Instagramu objavila Švedska nogometna zveza.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.