Drama v družini športnega megazvezdnika! Hčerki grozi kar 99 let zapora

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Hčerki Floyda Mayweatherja, ki je bila ob plačani varščini nedavno spuščena na prostost, grozi kar 99-letna zaporna kazen.
Oglej si celoten članek

Iyanna "Yaya" Mayweather, 19-letna hčerka najbogatejšega športnika na svetu Floyda Mayweatherja, se je znašla v ogromnih težavah z zakonom.

Yaya je namreč pred nekaj dnevi na domu svojega zaročenca raperja NBA YoungBoya z nožem napadala ter dvakrat zabodla Lappatro Jacobs, domnevno mater enega izmed NBA YoungBoyevih otrok.

Foto: Twitter Yaya Mayweather

V Ameriki zelo priljubljeni raper sicer še ni dopolnil 21 let, a ima že kar štiri otroke s štirimi različnimi ženskami, medtem ko se je Jacobsova, ki je obiskala dom, kjer NBA YoungBoy živi s svojo zaročenko Yayo Mayweather, predstavila kot nova mati njegovega otroka.

Yaya jo je želela nagnati, ker pa "vsiljivka" ni želela oditi, jo je hčerka enega največjih boksarjev vseh časov napadla z nožem.

Jacobseva po najnovejših poročilih naj ne bi bila prehudo ranjena, Yaya pa je osumljena poizkusa uboja ter napada s smrtonosnim orožjem. Grozi ji kar 99-letna zaporna kazen.

Foto: Twitter Yaya Mayweather

Mayweatherjeva hčerka je tako zadnje dni preživela izza rešetk, po plačani varščini v vrednosti 30.000 dolarjev pa je bila izpuščena na prostost, kjer bo pričakala začetek sodnega procesa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:48 15. April 2020.

    Pri nas bi za to dobila 5 mesecev pogojno.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.