Šport
8547 ogledov

Drama v družini športnega megazvezdnika! Hčerki grozi kar 99 let zapora

Yaya Mayweather Reševalni pas/Twitter
Hčerki Floyda Mayweatherja, ki je bila ob plačani varščini nedavno spuščena na prostost, grozi kar 99-letna zaporna kazen.

Iyanna "Yaya" Mayweather, 19-letna hčerka najbogatejšega športnika na svetu Floyda Mayweatherja, se je znašla v ogromnih težavah z zakonom.

Yaya je namreč pred nekaj dnevi na domu svojega zaročenca raperja NBA YoungBoya z nožem napadala ter dvakrat zabodla Lappatro Jacobs, domnevno mater enega izmed NBA YoungBoyevih otrok.

Yaya Mayweather | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

V Ameriki zelo priljubljeni raper sicer še ni dopolnil 21 let, a ima že kar štiri otroke s štirimi različnimi ženskami, medtem ko se je Jacobsova, ki je obiskala dom, kjer NBA YoungBoy živi s svojo zaročenko Yayo Mayweather, predstavila kot nova mati njegovega otroka.

Yaya jo je želela nagnati, ker pa "vsiljivka" ni želela oditi, jo je hčerka enega največjih boksarjev vseh časov napadla z nožem.

Jacobseva po najnovejših poročilih naj ne bi bila prehudo ranjena, Yaya pa je osumljena poizkusa uboja ter napada s smrtonosnim orožjem. Grozi ji kar 99-letna zaporna kazen.

Yaya Mayweather | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Mayweatherjeva hčerka je tako zadnje dni preživela izza rešetk, po plačani varščini v vrednosti 30.000 dolarjev pa je bila izpuščena na prostost, kjer bo pričakala začetek sodnega procesa.

Komentarjev 1
  • dadi49 14:48 15.april 2020.

    Pri nas bi za to dobila 5 mesecev pogojno.

Sorodne novice