Magazin > VIP
1757 ogledov

Floyd Mayweather: Mamo njegovih otrok našli mrtvo, on pa se takole zabava

Floyd Mayweather Profimedia
Josie Harris, nekdanja partnerka Floyda Mayweatherja, je dočakala le 40 let.

Josie Harris, ki ima z nekdanjim boksarjem Floydom Mayweatherjem tri otroke, je umrla v torek. Njene posmrtne ostanke so našli v avtomobilu na njenem domu v Kaliforniji. 

TMZ poroča, da policija primer ne obravnava kot umor, je pa bila sprožena preiskava.



Josie in Floyd sta imela burno razmerje. Leta 2010 je bil športnik zaradi napada nanjo obsojen na dvomesečno zaporno kazen. Boksar, ki naj bi v desetih letih zaslužil več kot 900 milijonov dolarjev, naj bi mamo svojih otrok napadel šestkrat, obsojen pa je bil zaradi napada, ki se je zgodil septembra 2010, ko je sredi noči vstopil v njeno hišo v Las Vegasu, jo zgrabil za lase in jo napadel pred otroki. Njun najstarejši sin je o napadu obvestil varnostnike, ki so poklicali policijo.

Mayweather je obtožbe leta pozneje zanikal. Pravi, da jo je le zadržal, ker je bila na drogah. Josie, ki je bila 15 let v zvezi z boksarjem, ga je zaradi obrekovanja tožila in zahtevala odškodnino v višini 20 milijonov dolarjev. Primer na sodišču še ni dočakal epiloga. 

Josie je bila nekoč obetavna igralka, v zadnjem času pa je pisala knjigo za žrtve družinskega nasilja.

Mayweather se sicer trenutno nahaja v Evropi. Včeraj je objavil posnetek iz Amsterdama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Amsterdam The only place that a red light mean GO. #RedLightDistrict

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.