Šport
2859 ogledov

Če vam je oče najbogatejši športnik na svetu, dobite za božič...

Floyd Mayweather, Mercedes AMG Biturbo Instagram
Floyd Mayweather je za božič razveselil svojo hčerko.

Eden izmed najboljših boksarjev vse časov, Floyd "The Money" Mayweather Jr., je razen po svojih sposobnostih v ringu znan po tem, da je najbogatejši športnik na svetu, ki včasih skorajda dobesedno meče denar skozi okno.

Glede na to, za kaj vse je že v svojem življenju zapravil ogromne vsote, niti ne preseneča, da se je izprsil tudi pri božičnem darilu za hčerko.

Še neporaženi boksar, ki je na svojih 50 borbah zbral tudi 50 zmag, je tako razveselil svojo 19-letno hčerko Iyanno z novim luksuznim Mercedesom AMG Biturbo, kateri stane najmanj 150.000 evrov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MERRY CHRISTMAS @moneyyaya

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

"O moj bog, o moj bog, o moj bog! Najlepša hvala, oče!" so bile besede presrečne hčerke, ko je ugotovila, da jo za darilo čaka z mašno okrašen Mercedes. "Resnično imam najlepši božič, nisem si mogla želeti boljšega. Sem naravnost blagoslovljena ter nadvse hvaležna," je ob sliko na socialnih omrežjih zapisala Mayweatherjeva hčerka.

Najbogatejši športnik na svetu sicer velja za velikega oboževalca avtomobilov. V svoji zbirki ima tako številna luksuzna ter draga vozila, na katera je nadvse ponosen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Garage furniture

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.