Drama v Neaplju, Juve zmagal v Rimu

Foto: EPA
Foto: EPA
Napoli je na domačem igrišču na tekmi polni golov in rdečih kartonov ugnal AC Milan (4:2). Aktualni prvak Juventus je slavil na gostovanju pri Laziu (0:1).
Oglej si celoten članek

Na stadionu San Paolo je po prvem polčasu kazalo, da bo Napoli proti AC Milanu prišel do lahke zmage, saj so domačini po dveh zadetkih Arkadiusza Milika vodili z 2:0. Toda na začetku drugega polčasa je Milan ekspresno izenačil z goloma M'Bayeja Nianga in Susa

V 74. minuti je po zadetku Joséja Maríe Callejóna Napoli spet povedel, že v naslednji minuti pa je bil pri gostih izključen Juraj Kučka.

S tem težav za Milan še ni bilo konec, saj je pred iztekom 90-ih minut pordečel še Niang. Zmago južnjakov je v 94. minuti z avtogolom zapečatil Alessio Romagnoli (4:2).

Khedira spet zadel

Juventus je na Olimpicu dolgo lomil odpor Lazia, a na koncu uspel priti do prigarane zmage in tako ohranil popoln izkupiček po dveh odigranih kolih. 

Edini zadetek je po podaji Paula Dybale v 66. minuti zabil Sami Khedira, ki se je lepo obrnil v kazenskem prostoru in natančno zadel daljši kot. Khedira je bil strelec že v prvem kolu proti Fiorentini.

Serie A, 2. kolo:

Lazio - Juventus 0:1 (0:0)
Khedira 66.

Napoli - AC Milan 4:2 (2:0)
Milik 18., 33., Callejón 74., Romagnoli 94./ag; Niang 51., Suso 55.
RK: Kučka (Milan) 75., Niang (Milan) 88.

Nedelja:
Inter - Palermo
Cagliari - AS Roma
Crotone - Genoa
Fiorentina - Chievo
Sampdoria - Atalanta
Sassuolo - Pescara
Torino - Bologna
Udinese - Empoli

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.