Šport > Nogomet
69 ogledov

Drama v Neaplju, Juve zmagal v Rimu

Napoli EPA
Napoli je na domačem igrišču na tekmi polni golov in rdečih kartonov ugnal AC Milan (4:2). Aktualni prvak Juventus je slavil na gostovanju pri Laziu (0:1).

Na stadionu San Paolo je po prvem polčasu kazalo, da bo Napoli proti AC Milanu prišel do lahke zmage, saj so domačini po dveh zadetkih Arkadiusza Milika vodili z 2:0. Toda na začetku drugega polčasa je Milan ekspresno izenačil z goloma M'Bayeja Nianga in Susa

V 74. minuti je po zadetku Joséja Maríe Callejóna Napoli spet povedel, že v naslednji minuti pa je bil pri gostih izključen Juraj Kučka.

S tem težav za Milan še ni bilo konec, saj je pred iztekom 90-ih minut pordečel še Niang. Zmago južnjakov je v 94. minuti z avtogolom zapečatil Alessio Romagnoli (4:2).

Khedira spet zadel

Juventus je na Olimpicu dolgo lomil odpor Lazia, a na koncu uspel priti do prigarane zmage in tako ohranil popoln izkupiček po dveh odigranih kolih. 

Edini zadetek je po podaji Paula Dybale v 66. minuti zabil Sami Khedira, ki se je lepo obrnil v kazenskem prostoru in natančno zadel daljši kot. Khedira je bil strelec že v prvem kolu proti Fiorentini.

Serie A, 2. kolo:

Lazio - Juventus 0:1 (0:0)
Khedira 66.

Napoli - AC Milan 4:2 (2:0)
Milik 18., 33., Callejón 74., Romagnoli 94./ag; Niang 51., Suso 55.
RK: Kučka (Milan) 75., Niang (Milan) 88.

Nedelja:
Inter - Palermo
Cagliari - AS Roma
Crotone - Genoa
Fiorentina - Chievo
Sampdoria - Atalanta
Sassuolo - Pescara
Torino - Bologna
Udinese - Empoli

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.