Drama v Oblakovi ekipi, Costa odvihral s treninga

Foto: Epa diego costa
Španski napadalec ni želel trenirati z ekipo in na lastno pest zapustil prizorišče.
Oglej si celoten članek

Diego Costa se v četrtek ni udeležil treninga Atlético Madrida, čeprav za to ni bilo opravičljivega razloga. Napadalec nima težav s poškodbami, temveč naj bi bila njegova odsotnost povezana z nedavnim incidentom na tekmi z Barcelono.

La Liga Tako hudo kazen je prejel Diego Costa

Costa je na derbiju španskega prvenstva psoval mater glavnega sodnika in ga zgrabil z obema rokama. Španska nogometna zveza mu je zaradi incidenta izrekla osem tekem prepovedi, štiri zaradi izrečenih žaljivk in štiri zaradi grabljenja sodnika.

Foto: Epa diego costa

S tem pa težav še ni bilo konec. V klubu so ga namreč obvestili, da bodo proti njemu sprožili interni disciplinski postopek, kar naj bi nogometaša tako razjezilo, da je bojkotiral trening.

Atlético Madrid Dobri novici sledila slaba

Costo so med zapuščanjem prizorišča za trening prestregli navijači in ga vprašali, če je treniral z moštvom, vendar odgovora niso dočakali, saj se je nogometaš le nemo odpeljal mimo.

Prihodnost 30-letnega napadalca je že nekaj časa pod velikim vprašajem, vse glasneje pa se govori, da bo poleti zapustil Atlético in poskusil srečo na Kitajskem.

Nore številke Da pade čeljust: vse to prinaša Oblakova nova pogodba

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:28 19. April 2019.

    Velika napaka atletika in Simeoneja, da so ga pripeljali nazaj v klub.

  • izy
    15:17 19. April 2019.

    Ta tip je nor. Naj gre čimprej na Kitajsko.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.