Drava zahteva zmago proti Olimpiji

Foto: Žurnal24 Drava zahteva, da se tekma z Olimpijo zapiše kot njihova zmaga 0:3. (Foto: Nik R
Nogometni klub Drava je prek pravnega zastopnika Vladimirja Bilića zahteval, da se spremeni izid tekme zadnjega kola Prve lige z Olimpijo in se Dravi pripiše zmaga.
Oglej si celoten članek

Zadnja tekma prve slovenske nogometne lige med nogometaši Drave in Olimpije v Ljubljani še vedno buri duhove. Nogometni klub s Ptuja Labod Drava je prek pravnega zastopnika Vladimirja Bilića zahteval, da se spremeni izid tekme in se Dravi pripiše zmaga, ker je Olimpija nastopila z dvema igralcema, ki nista imela pravice nastopa.

"Nogometni klub Ptuj - Labod Drava po svojem pooblaščencu odvetniku Vladimirju Biliću vlaga zahtevo po 63. členu Tekmovalnega pravilnika NZS, na podlagi katerega naj se registrira tekma 36. kroga 1. slovenske nogometne lige Olimpija - Labod Drava z rezultatom 0:3, ker je Olimpija nastopila z dvema igralcema, ki nista imela pravice nastopa," so v petek sporočili iz Bilićeve odvetniške pisarne v Ljubljani.

Več o omenjeni zadevi bodo predstavili na novinarski konferenci v prostorih odvetniške pisarne v Ljubljani. Nogometaši ljubljanske Olimpije so v zadnjem krogu 1. SNL premagali Labod Dravo z 2:0 in si v svoji prvi sezoni po vrnitvi v elitno konkurenco priborili evropski nastop. V primeru poraza bi ostali brez Evrope.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.