Šport > Nogomet
31 ogledov

Drava zahteva zmago proti Olimpiji

Drava zahteva, da se tekma z Olimpijo zapiše kot njihova zmaga 0:3. (Foto: Nik R Žurnal24 main
Nogometni klub Drava je prek pravnega zastopnika Vladimirja Bilića zahteval, da se spremeni izid tekme zadnjega kola Prve lige z Olimpijo in se Dravi pripiše zmaga.

Zadnja tekma prve slovenske nogometne lige med nogometaši Drave in Olimpije v Ljubljani še vedno buri duhove. Nogometni klub s Ptuja Labod Drava je prek pravnega zastopnika Vladimirja Bilića zahteval, da se spremeni izid tekme in se Dravi pripiše zmaga, ker je Olimpija nastopila z dvema igralcema, ki nista imela pravice nastopa.

"Nogometni klub Ptuj - Labod Drava po svojem pooblaščencu odvetniku Vladimirju Biliću vlaga zahtevo po 63. členu Tekmovalnega pravilnika NZS, na podlagi katerega naj se registrira tekma 36. kroga 1. slovenske nogometne lige Olimpija - Labod Drava z rezultatom 0:3, ker je Olimpija nastopila z dvema igralcema, ki nista imela pravice nastopa," so v petek sporočili iz Bilićeve odvetniške pisarne v Ljubljani.

Več o omenjeni zadevi bodo predstavili na novinarski konferenci v prostorih odvetniške pisarne v Ljubljani. Nogometaši ljubljanske Olimpije so v zadnjem krogu 1. SNL premagali Labod Dravo z 2:0 in si v svoji prvi sezoni po vrnitvi v elitno konkurenco priborili evropski nastop. V primeru poraza bi ostali brez Evrope.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.