Drobnjak odhaja v Oostende

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
V lanski sezoni je igral za Krko, v letošnji sezoni eno tekmo za Olimpijo, nadaljeval pa jo bo očitno v belgijskem Oostendeju. Krilni center Dragiša Drobnjak se bo tam pridružil nekdanjima soigralcema Dušanu Djordjeviću in Chrisu Bookerju.
Oglej si celoten članek

Dragiša Drobnjak je sinoči sicer še igral za Union Olimpijo, ki je izgubila superpokal proti njegovemu nekdanjemu moštvu Krki, sreda pa mu je očitno navrgla novi klub. Spletna stran belgijskega Oostendeja namreč poroča, da je prav Kranjčan nadomestilo za poškodovano belgijsko legendo Thomasa van den Spiegla. Krilni center za Belgijce nikakor ni neznanka, saj je v tem klubu nastopal že v sezoni 2009/10. Zanemariti pa ne gre niti dejstva, da v Oostendeju že igrata Drobnjakova lanska soigralca iz Krke Dušan Djordjević in Chris Booker. Drobnjak se je dogovoril za pomoč do vrnitve van den Spiegla, koliko časa bo ta na bolniškem dopustu, pa za zdaj ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.