Šport > Košarka
24 ogledov

Drobnjak odhaja v Oostende

Drobnjak je odlično igral za Napoli, saj je dosegel 17 točk, a izgubil. (Foto: S Saša Despot
V lanski sezoni je igral za Krko, v letošnji sezoni eno tekmo za Olimpijo, nadaljeval pa jo bo očitno v belgijskem Oostendeju. Krilni center Dragiša Drobnjak se bo tam pridružil nekdanjima soigralcema Dušanu Djordjeviću in Chrisu Bookerju.

Dragiša Drobnjak je sinoči sicer še igral za Union Olimpijo, ki je izgubila superpokal proti njegovemu nekdanjemu moštvu Krki, sreda pa mu je očitno navrgla novi klub. Spletna stran belgijskega Oostendeja namreč poroča, da je prav Kranjčan nadomestilo za poškodovano belgijsko legendo Thomasa van den Spiegla. Krilni center za Belgijce nikakor ni neznanka, saj je v tem klubu nastopal že v sezoni 2009/10. Zanemariti pa ne gre niti dejstva, da v Oostendeju že igrata Drobnjakova lanska soigralca iz Krke Dušan Djordjević in Chris Booker. Drobnjak se je dogovoril za pomoč do vrnitve van den Spiegla, koliko časa bo ta na bolniškem dopustu, pa za zdaj ni znano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.