Šport > Košarka
23 ogledov

Drobnjak le za eno tekmo

Dragisa Drobnjak ABA
Union Olimpija se bo za prvo lovoriko v novi sezoni znova udarila s Krko. V superpokalu bo za zmaje zaigral tudi v minuli sezoni član Novomeščanov Dragiša Drobnjak.

"Trenutno sem član Olimpije le za superpokal. Z Olimpijo treniram sicer že od samega začetka priprav, saj je trener Sašo Filipovski v času evropskega prvenstva potreboval igralce na treningu. Takrat me je poklical in me vprašal, če bi se jim pridružil. To je odgovarjalo tudi meni, ker sem lahko normalno treniral, čeprav še nisem imel kluba. Zadnje dni pa je prišlo do dogovora, da zaigram tudi na superpokalu, in za zdaj smo dogovorjeni le za to tekmo," je sodelovanje med njim in Olimpijo potrdil tudi Drobnjak. Olimpija bo v superpokalu morala nastopiti vsaj s sedmimi slovenskimi igralci, teh pa pri zmajih primanjkuje. Poleg Drobnjaka bodo tako v Rogaški Slatini ljubljanski dres nosili še kapetan Goran Jagodnik, Dino Murić, Jaka Blažič in Aleksandar Ćapin, Sašo Filipovski pa je v ekipo vpoklical še dva člana mlajših selekcij Luko Kokola in Borisa Gveriča.

Drobnjak sicer trenutno drugih ponudb nima. "Vse stoji. Treniram z Olimpijo in čakam, da se kaj odpre," je dejal košarkar, ki je v svoji karieri štirikrat nastopil tudi na uradnih tekmah slovenske reprezentance. O razhodu z Novomeščani pa je Drobnjak dejal: "Po pravici nič ne vem, kaj se je dogajalo v Novem mestu. Od zadnje tekme v finalu državnega prvenstva nisem imel nobenih stikov s Krko."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.