Drogba predrag za rdeče-črne

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Italijanski prvak Milan se bo v zimskem prestopnem roku okrepil z napadalcem. Velika želja je bil Chelseajev Didier Drogba, a si njegove plače v mestu mode ne morejo privoščiti.
Oglej si celoten članek

Znano je, da Milanov direktor Adriano Galliani obožuje slog igre Didierja Drogbaja, a to bo premalo, da bi se italijanski prvaki odločili za reprezentanta Slonokoščene obale. Vodilni v klubu se bojijo, da pred kratkim operirani Antonio Cassano ne bo nared do sezone 2012/13, a to ne bo spremenilo njihovega načrta. Za njegovo zamenjavo namreč ne nameravajo zapraviti velike vsote denarja.

Kot je za spletno stran Goal.com povedal dober poznavalec dogajanja v klubu, to pomeni, da Drogba ni več v igri, pa čeprav mu pogodba na Stamford Bridgeu poleti poteče. Njegove visoke plačne zahteve ne sovpadajo z načrtom rdeče-črnih, ki želijo zmanjšati strošek plač prve ekipe.

Zato so se v klubu obrnili k tistim igralcem, ki so brez pogodbe ali pa bi prišli v Milan kot posojeni igralci z možnostjo odkupa po koncu sezone. Omenjata se dve imeni: Catanijin Maxi Lopez in Juventusov Fabio Quagliarella. Galliani je pred kratkim izjavil, da bi Maxi Lopez lahko zablestel na San Siru: "Lopez je odličen igralec. V Milanu bi se super vklopil." Glavni operativec kluba je v stiku s športnim direktorjem Catanie Pietrom Lo Monacom, a so pogovori o Argentincu še v začetni fazi.

Quagliarella v tej sezoni pri trenerju Antoniu Conteju dobiva malo priložnosti in bi lahko pozimi iz kluba odšel kot posojen igralec. Vprašanje pa je, kako realen je prestop v Milan, saj bi vodilni možje Juventusa kaj lahko blokirali odhod k velikemu tekmecu za naslov prvaka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.