Šport > Nogomet
20 ogledov

Drogba predrag za rdeče-črne

Didier Drogba Žurnal24 main
Italijanski prvak Milan se bo v zimskem prestopnem roku okrepil z napadalcem. Velika želja je bil Chelseajev Didier Drogba, a si njegove plače v mestu mode ne morejo privoščiti.

Znano je, da Milanov direktor Adriano Galliani obožuje slog igre Didierja Drogbaja, a to bo premalo, da bi se italijanski prvaki odločili za reprezentanta Slonokoščene obale. Vodilni v klubu se bojijo, da pred kratkim operirani Antonio Cassano ne bo nared do sezone 2012/13, a to ne bo spremenilo njihovega načrta. Za njegovo zamenjavo namreč ne nameravajo zapraviti velike vsote denarja.

Kot je za spletno stran Goal.com povedal dober poznavalec dogajanja v klubu, to pomeni, da Drogba ni več v igri, pa čeprav mu pogodba na Stamford Bridgeu poleti poteče. Njegove visoke plačne zahteve ne sovpadajo z načrtom rdeče-črnih, ki želijo zmanjšati strošek plač prve ekipe.

Zato so se v klubu obrnili k tistim igralcem, ki so brez pogodbe ali pa bi prišli v Milan kot posojeni igralci z možnostjo odkupa po koncu sezone. Omenjata se dve imeni: Catanijin Maxi Lopez in Juventusov Fabio Quagliarella. Galliani je pred kratkim izjavil, da bi Maxi Lopez lahko zablestel na San Siru: "Lopez je odličen igralec. V Milanu bi se super vklopil." Glavni operativec kluba je v stiku s športnim direktorjem Catanie Pietrom Lo Monacom, a so pogovori o Argentincu še v začetni fazi.

Quagliarella v tej sezoni pri trenerju Antoniu Conteju dobiva malo priložnosti in bi lahko pozimi iz kluba odšel kot posojen igralec. Vprašanje pa je, kako realen je prestop v Milan, saj bi vodilni možje Juventusa kaj lahko blokirali odhod k velikemu tekmecu za naslov prvaka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.