Drugi nosilec končal Bedenetovo pot

Foto: Epa
Foto: Epa
Trideseti igralec sveta je bil boljši od največjega slovenskega aduta.
Oglej si celoten članek

Slovenski teniški igralec Aljaž Bedene se ni prebil v polfinale turnirja serije ATP 250 v italijanskem Cagliariju na Sardiniji. Na turnirju z nagradnim skladom 408.800 evrov je v četrtfinalu proti drugemu nosilcu, Američanu Taylorju Fritzu, izgubil s 3:6 in 4:6.

Triindvajsetletnik iz San Diega in 30. igralec sveta je v prvem nizu Slovencu, 58. na lestvici ATP, odvzel servis v osmi igri, nato pa s svojim servisom potrdil zmago s 6:3.

Bedene je slabo začel drugi niz, saj je izgubil že uvodno igro na svoj servis. Toda v četrti igri je tudi sam z enako mero vrnil tekmecu in izenačil na 2:2. A Američanu je v sedmi igri uspel nov "break", to prednost pa je zadržal do konca.

Legenda Vrnitev Tonija Nadala

Doslej se je Bedene s Fritzem pomeril enkrat. Lani je v drugem krogu turnirja serije masters v New Yorku (turnir iz Cincinnatija) slavil s 7:6(5), 7:5.

Cagliari, ATP 250 (408.800 evrov), četrtfinale:

Taylor Fritz (ZDA/2) - Aljaž Bedene (Slo) 6:3, 6:4

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.