Družba dveh deklet ga je drago stala

Foto: EPA
Foto: EPA
Neznani dekleti, s katerima se je v svojem stanovanju zabaval soigralec Saše Vujačića, sta košarkarju New York Knicks izmaknili nakit v vrednosti 750.000 ameriških dolarjev.
Oglej si celoten članek

Derrick Williams je ostal brez tri četrt milijona vrednega nakita, kar znaša približno 690.000 evrov, potem ko se je v svojem stanovanju na Manhatnnu zabaval v družbi dveh deklet. 

Ameriški košarkar je v nočnem klubu Up & Down s skupino prijateljev proslavljal zmago New Yorka nad Philadelphio 76ers (107:97). Kasneje se je z dvema predstavnicama nežnejšega spola, ki ju je pravkar spoznal, odpravil domov.

Dekleti sta v stanovanju, kot kaže, odkrili torbo znamke Louis Vuitton, v kateri je bilo za slab milijon dolarjev nakita. Pri tem so ju očitno zasrbeli prsti, saj sta košarkarju izmaknili zajeten del zbirke, s katero je v preteklosti rad poziral v objavah na družabnem omrežju Instagram.

Williams je svojo izgubo spoznal šele v soboto popoldne, ko je krajo tudi prijavil policiji. Pristojne oblasti zdaj ugotavljajo, ali gre za delo organizirane mreže deklet, ki prežijo na mlade in premožne moške.

Williams, ki je s kratkohlačniki iz New Yorka podpisal dveletno pogodbo v vrednosti 8,8 milijona dolarjev, incidenta ni želel komentirati. ''Nočem govoriti o tem, vse je še v zraku,'' je povedal po tekmi v Madison Square Gardnu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.