Šport > Košarka
23 ogledov

Družba dveh deklet ga je drago stala

derrick williams EPA
Neznani dekleti, s katerima se je v svojem stanovanju zabaval soigralec Saše Vujačića, sta košarkarju New York Knicks izmaknili nakit v vrednosti 750.000 ameriških dolarjev.

Derrick Williams je ostal brez tri četrt milijona vrednega nakita, kar znaša približno 690.000 evrov, potem ko se je v svojem stanovanju na Manhatnnu zabaval v družbi dveh deklet. 

Ameriški košarkar je v nočnem klubu Up & Down s skupino prijateljev proslavljal zmago New Yorka nad Philadelphio 76ers (107:97). Kasneje se je z dvema predstavnicama nežnejšega spola, ki ju je pravkar spoznal, odpravil domov.

Dekleti sta v stanovanju, kot kaže, odkrili torbo znamke Louis Vuitton, v kateri je bilo za slab milijon dolarjev nakita. Pri tem so ju očitno zasrbeli prsti, saj sta košarkarju izmaknili zajeten del zbirke, s katero je v preteklosti rad poziral v objavah na družabnem omrežju Instagram.

Williams je svojo izgubo spoznal šele v soboto popoldne, ko je krajo tudi prijavil policiji. Pristojne oblasti zdaj ugotavljajo, ali gre za delo organizirane mreže deklet, ki prežijo na mlade in premožne moške.

Williams, ki je s kratkohlačniki iz New Yorka podpisal dveletno pogodbo v vrednosti 8,8 milijona dolarjev, incidenta ni želel komentirati. ''Nočem govoriti o tem, vse je še v zraku,'' je povedal po tekmi v Madison Square Gardnu.

 

Doing One Direction numbers, minus One Direction

A photo posted by Derrick Williams (@dwxxiii) on Aug 31, 2015 at 2:44pm PDT

 

all praise to the most high.

A photo posted by Derrick Williams (@dwxxiii) on May 21, 2015 at 2:50pm PDT

 

Toast to life. Special occasions became daily occurrences. And the work won't stop cause goals gotta get met. #GBE

A photo posted by Derrick Williams (@dwxxiii) on Dec 7, 2014 at 2:31pm PST

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.