Družinsko masko Prevčevih preprosto morate videti

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
"Ker mi skoki zadnje čase ne gredo prav dobro, sem poskusil, kako je s poleti," je viralni fotografiji štiričlanske družine hudomušno pripisal slovenski skakalni as.
Oglej si celoten članek

Peter Prevc v letošnji sezoni svetovnega pokala ne more biti pretirano zadovoljen s predstavami na skakalnicah, mu pa zato toliko več veselja in radosti prinaša njegova družina. 

Prevčevi - Peter, njegova izbranka Mina ter sinova Ludvik in Oskar - so si za tokratno pustno rajanje omislili družinski kostum, s katerim so poželi številne pohvale.

"Ker mi skoki zadnje čase ne gredo prav dobro, sem poskusil, kako je s poleti. In ni slabo, skupaj s še enim astronavtom mi je uspelo poleteti v vesolje. Pa ne samo to, srečala sva tudi vesoljko in malega vesoljčka!" je vesoljsko tematiko obrazložil najizkušenejši član slovenske skakalne reprezentance.

Prevc, nekdanji zmagovalec svetovnega pokala (2015/2016), bo zastavonoša na nocojšnji otvoritveni slovesnosti 43. nordijskega svetovnega prvenstva v Planici.

"Zagotovo mi je sam izbor v čast. Odgovornost niti ne, saj s tem človek nima prav veliko dela. Očitno so videli, da sem tako vztrajen, da so mi enkrat dali to zastavo v roke," se je ob imenovanju pošalil 30-letnik in dodal: "Mislim, da bo to sploh prva otvoritev, na katero bom šel na svetovnih prvenstvih. In da bom na prvenstvo popeljal svojo reprezentanco, je brez dvoma ponos."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.