Šport > Zimski športi
2704 ogledov

Družinsko masko Prevčevih preprosto morate videti

Peter Prevc Profimedia
"Ker mi skoki zadnje čase ne gredo prav dobro, sem poskusil, kako je s poleti," je viralni fotografiji štiričlanske družine hudomušno pripisal slovenski skakalni as.

Peter Prevc v letošnji sezoni svetovnega pokala ne more biti pretirano zadovoljen s predstavami na skakalnicah, mu pa zato toliko več veselja in radosti prinaša njegova družina. 

Prevčevi - Peter, njegova izbranka Mina ter sinova Ludvik in Oskar - so si za tokratno pustno rajanje omislili družinski kostum, s katerim so poželi številne pohvale.

"Ker mi skoki zadnje čase ne gredo prav dobro, sem poskusil, kako je s poleti. In ni slabo, skupaj s še enim astronavtom mi je uspelo poleteti v vesolje. Pa ne samo to, srečala sva tudi vesoljko in malega vesoljčka!" je vesoljsko tematiko obrazložil najizkušenejši član slovenske skakalne reprezentance.

Prevc, nekdanji zmagovalec svetovnega pokala (2015/2016), bo zastavonoša na nocojšnji otvoritveni slovesnosti 43. nordijskega svetovnega prvenstva v Planici.

"Zagotovo mi je sam izbor v čast. Odgovornost niti ne, saj s tem človek nima prav veliko dela. Očitno so videli, da sem tako vztrajen, da so mi enkrat dali to zastavo v roke," se je ob imenovanju pošalil 30-letnik in dodal: "Mislim, da bo to sploh prva otvoritev, na katero bom šel na svetovnih prvenstvih. In da bom na prvenstvo popeljal svojo reprezentanco, je brez dvoma ponos."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peter Prevc (@pprevc)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice