Državni tožilec preiskuje smrt kolesarja

Foto: Profimedia
Tragično smrt Michaela Goolaertsa je pod drobnogled vzelo francosko pravosodje.
Oglej si celoten članek

V noči na ponedeljek je v bolnišnici v Lillu umrl belgijski kolesar Michael Goolaerts, ki je med nedeljsko dirko Pariz-Roubaix doživel srčni zastoj, je potrdila njegova ekipa Veranda Willems-Crelan. Francosko pravosodje je danes v tem primeru uvedlo preiskavo.

Pristojni državni tožilec je danes dejal, da bodo v prihodnjih dneh izvedli tudi obdukcijo, preiskava pa naj bi razkrila vzrok smrti.

Umrl 23-letnik Kolesarski svet pretresla velika tragedija

Triindvajsetletni kolesar je na včerajšnji dirki kakšnih 150 kilometrov pred ciljem padel in doživel srčni zastoj. Zdravniško osebje mu je nudilo prvo pomoč in ga s helikopterjem odpeljalo v bolnišnico v Lillu, kjer pa je ponoči umrl.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.