Državni vrh čivkal o Mazejevi

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Slovo najboljše slovenske športnice s tekmovalnih aren Tina Maze je bilo za uporabnike socialnih omrežij očitno pričakovano.
Oglej si celoten članek

Odziv na Twitterju ni bil niti približno tolikšen kot v primeru drugih slovenskih športnih uspehov oziroma dogodkov. Predsednik države Borut Pahor je na kratko zapisal: "Srečno, Tina Maze. Ponosni smo nate!"

Od politikov sta dobro uro po koncu novinarske konference, na kateri je Tina Maze objavila, da več ali manj zaključuje aktivno kariero ter da se bo od slovenske javnosti poslovila na tekmi svetovnega pokala v Mariboru, 'čivknila' še predsednik vlade Miro Cerar ter evropski poslanec Milan Zver, sicer minister za šport v času uvodnih uspehov Črnjanke.

Cerar je zapisal "Razlog več, da grem letos na Zlato lisico. Tina Maze, želim ti uspešno in srečno pot še naprej!", Zver pa je dodal: "Tvojo odločitev razumem. Hvala za vse vrhunske športne užitke, ki si jih Slovenkam in Slovencem dala v svoji bogati karieri!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.