Šport
33 ogledov

Državni vrh čivkal o Mazejevi

sprejem olimpijcev predsedniška palača Borut Pahor Tina Maze Anže Petkovšek
Slovo najboljše slovenske športnice s tekmovalnih aren Tina Maze je bilo za uporabnike socialnih omrežij očitno pričakovano.

Odziv na Twitterju ni bil niti približno tolikšen kot v primeru drugih slovenskih športnih uspehov oziroma dogodkov. Predsednik države Borut Pahor je na kratko zapisal: "Srečno, Tina Maze. Ponosni smo nate!"

Od politikov sta dobro uro po koncu novinarske konference, na kateri je Tina Maze objavila, da več ali manj zaključuje aktivno kariero ter da se bo od slovenske javnosti poslovila na tekmi svetovnega pokala v Mariboru, 'čivknila' še predsednik vlade Miro Cerar ter evropski poslanec Milan Zver, sicer minister za šport v času uvodnih uspehov Črnjanke.

Cerar je zapisal "Razlog več, da grem letos na Zlato lisico. Tina Maze, želim ti uspešno in srečno pot še naprej!", Zver pa je dodal: "Tvojo odločitev razumem. Hvala za vse vrhunske športne užitke, ki si jih Slovenkam in Slovencem dala v svoji bogati karieri!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.