Durant hladen kot "špricer" izvajal proste mete v NY

Foto: EPA
Foto: EPA
New York Knicks so na izjemno napeti tekmi v Madison Square Gardnu pred 19.000 gledalci za točko izgubili proti Oklahoma City Thunder (95:94). Junak večera je bil Kevin Durant, ki je manj kot dve minuti pred koncem mirno zadeval proste mete, skupno pa je tekmo končal pri 34 točkah, 8 skokih in 6 podajah.
Oglej si celoten članek

To je bila za Oklahomo še šesta zaporedna zmaga v zadnjih sedmih tekmah. JR Smith je imel ob pisku sirene sicer priložnost za zmago, a se je žoga odbila od obroča. Smith je končal pri 36 točkah, Raymond Felton in Amare Stoudemire sta jih vsak dosegla po 16, a to je bilo premalo za zmago, saj so kratkohlačniki, ki so še na drugi tekmi zapored igrali brez zvezdnika Carmela Anthonyja; ta si je v ponedeljek poškodoval koleno, v zadnji četrtini zmogli vsega 13 točk.

Če bi Anthony tokrat igral, bi na tekmi nastopila oba letos najboljša strelca lige - poleg Anthonyja še Kevin Durant -, ki ju manj kot točka loči v povprečju doseženih košev na tekmo. Na drugi tekmi večera so Denver Nuggets v domačem Koloradu s 107:92 premagali Los Angeles Clippers. Za 12. zaporedno domačo zmago je 21 točk je k zmagi prispeval Ty Lawson, 20 pa jih je dodal Danilo Gallinari.

Skupno je kar sedem domačih košarkarjev doseglo vsaj po deset točk, z zmago pa so se košarkarji Denverja izenačili z ekipi Miami Heat na vrhu lige NBA. Čeprav so Clippers prišli na gostovanje s popotnico petih zaporednih zmag v gosteh, se je danes niz končal. Matt Barnes je dosegel 19 točk, 17 pa jih je zbral Blake Griffin.

Liga NBA, rezultata:

New York Knicks : Oklahoma City Thunder 94:95
Denver Nuggets : Los Angeles Clippers 107:92

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.