Durant razblinil upe navijačev

Foto: Instagram kevin durant
Eden najboljših košarkarjev na svetu
Oglej si celoten članek

 Ameriški košarkarski zvezdnik Kevin Durant je končal upe svojih navijačev na skorajšnjo vrnitev in potrdil, da kmalu še ne bo stopil na parket. Navijači Brooklyn Nets ga bržkone ne bodo videli igrati v novi sezoni, ki se bo začela 22. oktobra, je dejal 31-letni Durant za ameriško radijsko postajo Hot 97.

To mu sporoča Durant besen na slovitega Magica

Durant, dvakratni najkoristnejši igralec (MVP) končnice lige NBA, je šel junija na operacijo ahilove tetive. "Okrevanje zahteva več časa, kot sem si mislil. Gre za dolgotrajen proces, a povsem običajen pri takšnih poškodbah," je dejal ameriški košarkarski zvezdnik.

Plaz kritik Bojevniki na presenetljiv način počastili Duranta

S svojo nekdanjo ekipo Golden State Warriors je Durant osvojil naslova prvaka NBA leta 2017 in 2018, lani pa so bojevniki v finalu klonili proti Toronto Raptors.

Razočaranje Odločitev Dallasa glede Dončića in Porzingisa razbesnela navijače

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.