Durrrr dobil svoj avatar na Full Tiltu

Foto: Žurnal24 Tom Dwan se lahko drži za glavo. (Foto: wikipedia)
23-letni ameriški igralec pokra Tom Dwan, imenovan durrrr, je dobil svoj avatar v Full Tiltovi ekipi profesionalcev. S slikami, v katerih prikazuje svoja čustva, so ustvarjalci nekoliko brcnili v temo.
Oglej si celoten članek

Skoraj pol leta je že minilo, odkar je Full Tiltova ekipa profesionalcev v svoje vrste sprejela 23-letno ameriško poker senzacijo Toma Dwana, vendar je slednji šele pred nekaj urami dobil tudi svojo prikazno sliko (avatar), ki jo bodo med igranjem gledali vsi njegovi nasprotniki.

Tradicija veleva, da vsak igralec, ki se pridruži Full Tiltovi ekipi, najprej postane njihov rdeči profesionalec, ko pa se pridruži njihovi elitni skupini, ki zdaj obsega 14 legend iz sveta pokra in jo med drugim sestavljajo tudi igralci, kot so Howard Lederer, Chris Ferguson in Phil Ivey, je za to nagrajen tudi z lastnim avatarjem.

Foto: Žurnal24

Konec preteklega tedna se je tako poslovil njegov dosedanji avatar, ki je predstavljal prisrčnega kužka, nadomestil pa ga je nov, in sicer karikatura Toma Dwana, ki jo lahko igralec med igro tudi modelira ter tako prikaže svoja čustva ob določenih potezah ali razpletu dogodkov.

A če so z osnovno podobo ustvarjalci avatarja Toma zadeli skorajda do potankosti, so s slikami, v katerih prikazuje svoja čustva, nekoliko brcnili v temo, s tem pa so poskrbeli, da so se številni igralci, ki so prvi lahko videli njegov avatar za mizo, kar pošteno nasmejali.

Med najbolj slikoviti komentarji o novi prikazni sliki so izstopali Ziigmundovi, saj po Finčevem mnenju Dwanov avatar prikazuje Američana, kako se muči na stranišču. Kakorkoli že, Dwan si je to čast zaslužil in čas je že bil, da so ga z njo pri Full Tilt Pokru tudi nagradili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.