Šport
4 ogledov

Durrrr dobil svoj avatar na Full Tiltu

Tom Dwan se lahko drži za glavo. (Foto: wikipedia) Žurnal24 main
23-letni ameriški igralec pokra Tom Dwan, imenovan durrrr, je dobil svoj avatar v Full Tiltovi ekipi profesionalcev. S slikami, v katerih prikazuje svoja čustva, so ustvarjalci nekoliko brcnili v temo.

Skoraj pol leta je že minilo, odkar je Full Tiltova ekipa profesionalcev v svoje vrste sprejela 23-letno ameriško poker senzacijo Toma Dwana, vendar je slednji šele pred nekaj urami dobil tudi svojo prikazno sliko (avatar), ki jo bodo med igranjem gledali vsi njegovi nasprotniki.

Tradicija veleva, da vsak igralec, ki se pridruži Full Tiltovi ekipi, najprej postane njihov rdeči profesionalec, ko pa se pridruži njihovi elitni skupini, ki zdaj obsega 14 legend iz sveta pokra in jo med drugim sestavljajo tudi igralci, kot so Howard Lederer, Chris Ferguson in Phil Ivey, je za to nagrajen tudi z lastnim avatarjem.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Konec preteklega tedna se je tako poslovil njegov dosedanji avatar, ki je predstavljal prisrčnega kužka, nadomestil pa ga je nov, in sicer karikatura Toma Dwana, ki jo lahko igralec med igro tudi modelira ter tako prikaže svoja čustva ob določenih potezah ali razpletu dogodkov.

A če so z osnovno podobo ustvarjalci avatarja Toma zadeli skorajda do potankosti, so s slikami, v katerih prikazuje svoja čustva, nekoliko brcnili v temo, s tem pa so poskrbeli, da so se številni igralci, ki so prvi lahko videli njegov avatar za mizo, kar pošteno nasmejali.

Med najbolj slikoviti komentarji o novi prikazni sliki so izstopali Ziigmundovi, saj po Finčevem mnenju Dwanov avatar prikazuje Američana, kako se muči na stranišču. Kakorkoli že, Dwan si je to čast zaslužil in čas je že bil, da so ga z njo pri Full Tilt Pokru tudi nagradili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.