Dva atleta pred Đokovićem v izboru najboljšega

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Športni dnevnik Sport se ni strinjal z izborom olimpijskega komiteja Srbije in za najboljšega športnika države izbral atleta Emirja Bekrića.
Oglej si celoten članek

Drugi teniški igralec sveta Novak Đoković, zmagovalec izbora olimpijskega komiteja, je bil šele tretji. Najboljši srbski športnik leta 2013 je po izboru srbskega športnega dnevnika Sport tako postal atlet Emir Bekrić, dobitnik brona na svetovnem prvenstvu v Moskvi v teku na 400 metrov z ovirami.

Bekrić je prejel 74 glasov, za njim sta se zvrstila atletinja Ivana Španović s 47 in Đoković (39). To je bil 57. izbor najboljšega pri Sportu.

"Ponosen sem, hvala tistim, ki so prepoznali in nagradili moj uspeh. Čestitam vsem kandidatom in vsem, ki so Srbijo predstavljali na velikih tekmovanjih in osvajali kolajne. Največje zadovoljstvo mi daje, ko lahko nosim zastavo in branim grb Srbije," je povedal Bekrić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.