Šport
25 ogledov

Dva atleta pred Đokovićem v izboru najboljšega

Djoković Đoković Davisov pokal finale podelitev Reuters
Športni dnevnik Sport se ni strinjal z izborom olimpijskega komiteja Srbije in za najboljšega športnika države izbral atleta Emirja Bekrića.

Drugi teniški igralec sveta Novak Đoković, zmagovalec izbora olimpijskega komiteja, je bil šele tretji. Najboljši srbski športnik leta 2013 je po izboru srbskega športnega dnevnika Sport tako postal atlet Emir Bekrić, dobitnik brona na svetovnem prvenstvu v Moskvi v teku na 400 metrov z ovirami.

Bekrić je prejel 74 glasov, za njim sta se zvrstila atletinja Ivana Španović s 47 in Đoković (39). To je bil 57. izbor najboljšega pri Sportu.

"Ponosen sem, hvala tistim, ki so prepoznali in nagradili moj uspeh. Čestitam vsem kandidatom in vsem, ki so Srbijo predstavljali na velikih tekmovanjih in osvajali kolajne. Največje zadovoljstvo mi daje, ko lahko nosim zastavo in branim grb Srbije," je povedal Bekrić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.