Dva nova obraza pri Mariboru

Foto: NK Maribor/vidrihmiha.si
Foto: NK Maribor/vidrihmiha.si
Maribor je s celjskim prvoligašem sklenil nov posel. V Ljudskem vrtu so namreč predstavili Blaža Vrhovca in Sunnyja Omoregieja, oba dosedanja člana Celja.
Oglej si celoten članek

Blaž Vrhovec, slovenski reprezentant in dosedanji kapetan Celja, je z Mariborčani podpisal triletno pogodbo. Štiriindvajsetletni vezist je v zadnjih štirih letih v Celju odigral 111 prvenstvenih tekem, igral je tudi za mlajše slovenske reprezentance, za člansko izbrano vrsto pa je v zadnjem času nastopil na treh tekmah.

Sunny Omoregie, 27-letni napadalec iz Nigerije, je v Celju odigral dve sezoni, pred tem pa večino časa preživel v Španiji, kamor se je preselil pri 13. letih. Tudi on je zvestobo vijoličastim obljubil do leta 2019.

Novinca se bosta takoj priključila ekipi in sta se po podpisu pogodbe že odpravila v pripravljalno bazo v Moravskih Toplicah. Vrhovec si je za igranje v vijoličastem izbral številko 5, Omoregie 14, so še zapisali na spletni strani Maribora.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.