Šport > Nogomet
27 ogledov

Dva nova obraza pri Mariboru

Blaž Vrhovec, Sunny Omoregie NK Maribor/vidrihmiha.si
Maribor je s celjskim prvoligašem sklenil nov posel. V Ljudskem vrtu so namreč predstavili Blaža Vrhovca in Sunnyja Omoregieja, oba dosedanja člana Celja.

Blaž Vrhovec, slovenski reprezentant in dosedanji kapetan Celja, je z Mariborčani podpisal triletno pogodbo. Štiriindvajsetletni vezist je v zadnjih štirih letih v Celju odigral 111 prvenstvenih tekem, igral je tudi za mlajše slovenske reprezentance, za člansko izbrano vrsto pa je v zadnjem času nastopil na treh tekmah.

Sunny Omoregie, 27-letni napadalec iz Nigerije, je v Celju odigral dve sezoni, pred tem pa večino časa preživel v Španiji, kamor se je preselil pri 13. letih. Tudi on je zvestobo vijoličastim obljubil do leta 2019.

Novinca se bosta takoj priključila ekipi in sta se po podpisu pogodbe že odpravila v pripravljalno bazo v Moravskih Toplicah. Vrhovec si je za igranje v vijoličastem izbral številko 5, Omoregie 14, so še zapisali na spletni strani Maribora.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.