Dva Slovenca pri Denverju

Foto: Profimedia Martin Krampelj
Z ekipo Denver Nuggets trenirata dva slovenska košarkarja.
Oglej si celoten članek

Pri Denver Nuggets izbirajo moštvo za poletno ligo, kjer si nekateri mlajši košarkarji trudijo zagotoviti mesto v ekipi za redni del NBA sezone. Med tistimi, ki že imajo potrjen nastop v Las Vegasu, je tudi slovenski reprezentant Vlatko Čančar. Tega je Denver na naboru izbral pred dvema letoma kot 49. 

Čančar je svoje potencialne delodajalce sicer navdušil že pred letom, a se nato vrnil v Španijo, kjer je branil barve ekipe iz Burgosa. Slovenca naj bi si sicer zdaj želeli tudi pri precej bolj sloviti Valenciji, očitno pa je že osvojil tudi tiste, ki pri franšizi iz Denverja skrbijo za socialna omrežja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.