Šport > Košarka
2006 ogledov

Tako je izvedel, da bo zaigral v ligi NBA

Jordan Bone
Ko se ti uresničijo sanje...

Med šestdeseterico košarkarjev, ki so se jim uresničile sanje in so bili izbrani v dveh krogih NBA nabora, je bil tudi košarkar univerze Tennessee Jordan Bone. Enaindvajsetletni košarkar Volunteers je imel za sabo odlično sezono, na draft najmočnejše lige pa se je prijavil ob povprečju 13.5 točk, 3.2 skoka in 5.8 ulovljene žoge.

zion williamson Prvi izbor Šport Dobrodošlica pa taka! Žoge še prijel ni, že ga tožijo za 100 mio. $

Bone je sicer v času nabora sodeloval na prireditvi, ki so jo organizirali zanj, med njo pa so gledalci spremljali tudi potek drafta. In nato se je zgodilo! Kot 57. na naboru, za njim so bili tako izbrani le še trije košarkarji, so se za Bona odločili pri moštvu New Orleans Pelicans. Celotna dvorana je skočila na noge, košarkar pa je končal pod množico navdušenih prijateljev.

Pelicans so sicer imeli izjemno zanimiv večer, saj so med drugim izbirali tudi kot prvi in se pričakovano odločili za Ziona Williamsona. Na nabor je bil prijavljen tudi slovenski košarkar Martin Krampelj, ki pa se ni prebil med šestdeseterico srečnežev.

bitadze Dončićev naslednik Šport Najbolj žalosten prizor NBA nabora Luka Šamanić Zmaj Šport Košarkar Olimpije okrepil petkratne prvake lige NBA nba nabor NBA draft Šport Slovenca se niso pritaknili, Dončić zaploskal Hrvatu
Komentarjev 2
  • Avatar Elizabeth_Heinicke
    Elizabeth_Heinicke 10:57 22.junij 2019.

    Google trenutno plačuje od 17.000 do 22.000 dolarjev za delo na spletu od doma. K tej dejavnosti sem se pridružil pred 2 meseci in v prvem mesecu te dejavnosti sem zaslužil 20544 $. Lahko rečem, da se je moje življenje ...prikaži več popolnoma izboljšalo! Preveri, kaj delam. obisk ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob98.Com

  • Avatar Faddianna
    Faddianna 01:39 22.junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com