Šport > Košarka
3271 ogledov

Najbolj žalosten prizor NBA nabora

bitadze Reševalni pas/Twitter
Eden najobetavnejših evropskih košarkarjev se je ob medijskem dnevu pred naborom lige NBA zelo dolgočasil.

Bodoči zvezdniki košarkarske lige NBA so se pred naborom predstavili novinarjem. Največjega medijskega obleganja je bil deležen predvideni prvi izbor Američan Zion Williamson, okoli katerega se je ves čas trlo predstavnikov sedme sile, medtem ko je za sosednjo mizo sameval Gruzijec Goga Bitadze.

nba nabor NBA draft Šport Slovenca se niso pritaknili, Dončić zaploskal Hrvatu

Bodoči član Indiane Pacers je medijski dan preživel precej osamljen, saj je lahko le nemočno pogledoval proti sosedovi gneči, medtem ko pri njem dolgo časa ni bilo niti enega medijskega predstavnika. Čeprav je sedel v neposredni bližini, so se novinarji do njega obnašali, kot da je neviden.

Nastala je žalostna fotografija, zaradi katere se je Bitadze zasmilil številnim uporabnikom družbenih omrežij.

Devetnajstletnega centra iz Gruzije, ki ga je nato na naboru izbralo moštvo Indiana Pacers, se vse skupaj ni preveč dotaknilo, neprijetno izkušnjo pa bo poskušal obrniti v svoj prid.

"Še bolj sem lačen uspehov. Vem, da je Williamson odličen košarkar, verjetno eden najboljših, vendar me to sploh ne poti. Tudi k meni so prišli in mi zastavili nekaj vprašanj. Ni problema, zelo se veselim tega izziva," je povedal Gruzijec.

Dallas Mavericks Menjava Šport Dallas sklenil novo kupčijo, to je Dončićev pomočnik

Bitadze je v prejšnji sezoni kot član Mega Bemaxa igral na posoji pri Budućnosti. V 13 evroligaških tekmah je prispeval 12,1 točke, 6,4 skoka in 2,3 blokade na tekmo ter si priigral priznanje za vzhajajočo zvezdo Evrolige.

S tem je nasledil Luko Dončića, ki je priznanje osvojil v letih 2017 in 2018.

luka dončić trae young Napetost raste Šport Nastavite budilke, ponoči bo treba vstati
Komentarjev 1
  • Avatar Faddianna
    Faddianna 01:38 22.junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com