Dve prelomni spremembi v življenju Alena Omića

Foto: Profimedia
Slovenski košarkarski reprezentant se seli, obenem pa se bo preizkusil v novi vlogi.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkar Alen Omić je s simpatično fotografijo sporočil, da bo prvič postal oče, njegov manager Miško Ražnatović pa je na Twitterju zapisal, da je njegova agencija BeoBasket prvi prestop v 2019 opravila nekaj minut po polnoči, in sicer, da je Alen Omić novi igralec Armani Olimpie iz Milana.

Omić, sicer rojen v BiH, ki ima devetnajst nastopov v slovenski reprezentanci, bo tako tudi v prihodnje nastopal v Evroligi. Njegov novi klub je na lestvici deveti, tako da ima za razliko od predzadnje Budućnosti še možnosti za uvrstitev v končnico.

O prihodnosti Omić: Na zvezi se morajo zresniti

Šestindvajsetletni Omić (216 cm) je kariero začel v Zlatorogu, nato je bil tri leta v Unionu Olimpiji, od 2015 pa igra v tujini - Gran Canaria, Anadolu Efes Istanbul, Unicaja Málaga, Hapoel Jeruzalem, Crvena zvezda Beograd in Budućnost Podgorica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.