Dve tekmi na hladnem

Foto: Žurnal24 Poljski nogometaši bodo proti Sloveniji in San Marinu igrali oslabljeni.
Trije poljski nogometaši so po porazu na prijateljski tekmi proti Ukrajini pregloboko pogledali v kozarec. Zaradi nešportnega obnašanja bodo manjkali na kvalifikacijski tekmi proti Sloveniji.
Oglej si celoten članek

Nič kaj veseli niso bili trije poljski nogometni reprezentanti, ko jim je matična zveza sporočila, da ne bodo smeli igrati na prihodnjih dveh tekmah kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2010. Vratar Artur Boruc in soigralca Dariusz Dudka ter Radoslaw Majewski so se po porazu na prijateljski tekmi proti Ukrajini (0:1) napili in razgrajali.

Poljaki so se na prijateljskem srečanju z Ukrajino pomerili prejšnji teden in izgubili z 0:1. To je omenjeno trojico tako razžalostilo, da so pregloboko pogledali v kozarec, poljski selektor Leo Beenhakker pa je naknadno izvedel za "neodgovorno obnašanje" reprezentantov. Omenjeni trije nogometaši bodo tako manjkali na kvalifikacijski tekmi proti Sloveniji 6. septembra in štiri dni pozneje proti San Marinu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.