Šport > Nogomet
15 ogledov

Dve tekmi na hladnem

Poljski nogometaši bodo proti Sloveniji in San Marinu igrali oslabljeni. Žurnal24 main
Trije poljski nogometaši so po porazu na prijateljski tekmi proti Ukrajini pregloboko pogledali v kozarec. Zaradi nešportnega obnašanja bodo manjkali na kvalifikacijski tekmi proti Sloveniji.

Nič kaj veseli niso bili trije poljski nogometni reprezentanti, ko jim je matična zveza sporočila, da ne bodo smeli igrati na prihodnjih dveh tekmah kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2010. Vratar Artur Boruc in soigralca Dariusz Dudka ter Radoslaw Majewski so se po porazu na prijateljski tekmi proti Ukrajini (0:1) napili in razgrajali.

Poljaki so se na prijateljskem srečanju z Ukrajino pomerili prejšnji teden in izgubili z 0:1. To je omenjeno trojico tako razžalostilo, da so pregloboko pogledali v kozarec, poljski selektor Leo Beenhakker pa je naknadno izvedel za "neodgovorno obnašanje" reprezentantov. Omenjeni trije nogometaši bodo tako manjkali na kvalifikacijski tekmi proti Sloveniji 6. septembra in štiri dni pozneje proti San Marinu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.