Dvoboj med Đokovićem in Murrayjem se je zavlekel

Foto: EPA
Foto: EPA
V finalu Odprtega prvenstva Francije bo zaigral Stan Wawrinka, ki še čaka na boljšega iz dvoboja med Novakom Đokovićem in Andyjem Murryjem.
Oglej si celoten članek

Na teniškem turnirju za grand slam v Parizu še nista znana oba finalista. Potem ko je v prvem polfinalu Švicar Stan Wawrinka premagal domačega aduta Jo-Wilfireda Tsonagaja, sta drugi dvoboj med prvopostavljenim Srbom Novakom Đokovićem in Britancem Andyjem Murrayjem prekinila nevihta in tema. Nadaljeval se bo v soboto ob 13. uri. V prednosti je Đoković, ki je dobil uvodna niza s 6:3 in 6:3, tretji je s 7:5 pripadel Škotu, v četrtem pa je izid 3:3.

Vodstvo tekmovanja je po nekajminutnem čakanju sklenilo, da prekinjenega dvoboja ne bodo nadaljevali danes, temveč bosta igralca spet na igrišču v soboto zgodaj popoldne pred ženskim finalom, v katerem se bosta merili Američanka Serena Williams in Čehinja Lucie Šafarova.

Wawrinka je prvi finalist, potem ko je v popoldanskem polfinalu drugega tekmovanja za grand slam v sezoni kot osmi nosilec premagal 14. nosilca, domačina Tsongaja s 6:3, 6:7 (1), 7:6 (3) in 6:4. Za Švicarja je to prva uvrstitev v finale turnirja v Roland Garrosu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.