Dvojna slovenska zmaga

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Aljaž Bedene je v prvem kolu turnirja v indijskem Chennaiju s 6:3, 6:2 premagal Portugalca Joaa Sousa. Blaž Kavčič je izgubil. Zelo uspešno leto je z zmago zaključil tudi Grega Žemlja, ki je v Dohi po treh nizih strl Italijana Fabia Fogninija (6:2, 3:6, 6:4).
Oglej si celoten članek

Foto: Saša Despot Aljaž Bedene Slovenski teniški igralec Aljaž Bedene je uspešno začel turnir ATP v Chennaiju z nagradnim skladom 450.000 dolarjev. Bedene je v prvem koluu gladko po dobri uri premagal Portugalca Joaa Souso s 6:3 in 6:2. Bedene bo v naslednjem kolu igral proti šestopostavljenemu Nizozemcu Robinu Haaseju, ki je s 7:5, 6:3 premagal Indijca Yukija Bhambrija.

Manj uspešen je bil na prvi dan novega leta Blaž Kavčič, ki prav tako nastopa v Chennaiju. V prvem krolu je bil od njega boljši Španec Roberto Agut Bautista s 7:6 (6) in 6:2.

Najboljši slovenski tenisač Grega Žemlja, ki na lestvici ATP zaseda 55. mesto, je v prvem kolu turnirja v Dohi v treh nizih premagal Italijana Fabia Fogninija, ki je uvrščen deset mest višje od Žemlje. Kranjčan je tako po dveh zaporednih porazih prvič premagal zahodnega soseda (6:2, 3:6, 6:4).

ATP 250, Chennai, 1. kolo:

Aljaž Bedene (Slo) : Joao Sousa (Por) 6:3, 6:2

Roberto Bautista Agut (Špa) : Blaž Kavčič (Slo) 7:6 (6), 6:2

ATP 250, Doha, 1. kolo:

Grega Žemlja (Slo) : Fabio Fognini (Ita) 6:2, 3:6, 6:4

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.